Een exclusieve en stijlvol magazine met een originele opmaak, uitstekende redactie voor een geselecteerd publiek dat er zich in terugvindt. Een driemaandelijks seizoensmagazine dat u niet zomaar inkijkt en weglegt, maar meer een degelijke uitgave die bedoeld is om gelezen te worden en bij te houden. Oplage voor heel Vlaanderen: 60.000 exemplaren. 

 

Sales & More is verantwoordelijk voor de sales in West- en Oost Vlaanderen.

 

‘Imago’ betekent ‘volwassen kever’ in het latijn, vandaar stelt ons logo een mooie kever voor. De kever is de leeuw van het insectenrijk: groot, mooi, nuttig, moedig, krachtig en behendig. Eigenschappen die in ons tijdschrift worden vertaald en omgezet in een zeer efficiënt middel om uw juiste doelgroep te bereiken. ‘Return on investment’ is een evidentie.

 

  De HERFST editie van IMAGO verschijnt op 10 september, Ook deze editie zetten we in op LOKAAL en BELGISCH , met nieuwe modetrends , interieur tips en zoveel meer,het najaar van 2020 zetten we in met onze september editie en onze feesteditie ' DECEMBER ' verschijnt dan op 2 december , UNIEKE combinaties zijn mogelijk in beide edities Neem vrijblijvend contact op en ontdek hoe u aan speciale commerciële voorwaarden kan adverteren in Stijl.

Alle info via pbollaert@telenet.be of bel 0495/677.316 , Oja je kan IMAGO ook al even doorbladeren via www.imagomagazine.be

 

 

 

Artikels

Wij zijn er trots op dat in iedere uitgave onze vaste redactionele medewerkers u steeds een aantal exclusieve artikelen aanbieden, waarin allerhande thema’s op een professionele manier worden aangepakt.

 

Rubrieken die steeds terugkomen en ondertussen populair geworden zijn, zijn ondermeer: economie, financieel en het bedrijfsleven in het algemeen, mode in al zijn facetten, ruime aandacht voor cultuur, interieur & bouw & tuin, één of meerdere interviews met personaliteiten of politici, wetenschappelijke artikels, geneeskunde en aanverwanten, Body & Beauty, zeer uitgebreide sportbijdragen, film, gastronomie, toerisme en reisverslagen, autonieuws enz…

 

www.imagomagazine.be

 

Wilt u meer info tot het adverteren in

Imago Magazine ?

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren !

Stuur ons een email voor alle details.