Door deze samenwerking benutten we maximaal de synergieën tussen elke unit en kunnen we een 360° value proposition in de markt zetten. Sales en More is commercieel mede verantwoordelijk voor de uitbouw van deze events in Oost en West Vlaanderen

Festival van de Ambiance

Ambiancemakers en liefhebbers van de betere feestmuziek blokkeren zaterdag 1 december 2018 best al definitief in hun agenda’s. Place to be is opnieuw ’t Kuipke in Gent, dat voor de 8ste keer de deuren wagenwijd openzet voor Festival van de Ambiance !

Feest op de Dijk

Feest op de Dijk is een gratis zomerevenement dat tijdens de maanden juli en augustus te zien is in verschillende Vlaamse badsteden. In de namiddag kunnen bezoekers er terecht aan standjes, kraampjes en voor verschillende activiteiten.

‘s Avonds treden er verschillende artiesten op in een spetterende show vol ambiance en worden er op het podium leuke prijzen verloot tijdens de spelmomenten.

Feest op de Dijk gaat telkens door in een andere badstad op of dichtbij de zeedijk en dit in totaal zo’n 10 keer per zomer.

Wist je dat er vorige zomer 5,9 miljoen toeristen waren aan de Belgische Kust tijdens de maanden juli en augustus? Dat het zonniger is aan de kust dan in het binnenland? Dat 70% van de Belgen minstens 1 keer per jaar naar de kust gaat om te ontspannen? 

Net daarom is Feest Op De Dijk een ideaal platform om je doelpubliek te bereiken! 10 events, 10 data, 10 toplocaties en heel veel volk gegarandeerd! 

Met Feest Op De Dijk bieden we onze partners topvisibiliteit binnen een gekend concept dat flexibel is en in functie van uw behoeften aangepast kan worden. 


Sinterklaasshow

Superpiet is terug, met een knotsgekke show in ’t Kuipke in Gent! Zal de superheld Sinterklaas uit de nood helpen of zorgen zijn gekke fratsen alleen maar voor problemen? Je ziet het op zondag 3 december live in de grote show “Het Feest van Sinterklaas”.

Het wordt net als vorig jaar een spetterende namiddag, met optredens, muziek en dans, veel humor, Superpiet en natuurlijk… Sinterklaas.