Een uniek en niet eerder verteld verhaal…in een boek van de hand van François Colin en Raf Willems !

100 jaar geleden: De Rode Duivels zijn de nummer 1 van de wereld en behalen goud op de Olympische Spelen  van Antwerpen in 1920!

Vandaag: De Rode Duivels staan nummer 1 op de wereldranglijst en maken goede kans om het EK 2020 te winnen.

Het Boek:

‘ De Gouden Eeuw van de Rode Duivels, Nummer 1 in 1920 en 100 jaar later..’

Een boek over, door en met honderd jaar voetbalgeschiedenis. Geschreven door voetbalkenners pur sang en geïllustreerd met onvergetelijke beelden. Het vertrekt in 1920 toen België het olympisch voetbalgoud won met een ploeg die van 1916 tot 1918 zich in de Eerste Wereldoorlog bevond en wedstrijden speelde voor ‘goede doelen’.

De auteurs:

François Colin:  de grijze eminentie van onze Belgische voetbaljournalistiek en sinds 1980 aanwezig op alle grote voetbaltoernooien

Raf Willems : Voetbalschrijver – auteur van meer dan veertig boeken over voetbal -  en grondlegger van het idee ‘ Voetbal voor goede doelen’ in de Lage Landen

‘De Gouden Eeuw van de Rode Duivels, nummer 1 in 1920 en 100 jaar later’ wordt een uniek verzamelobject.  Met alle grote verhalen van vreugde en verdriet op de grote toernooien die horen bij de Gouden Eeuw van de Rode Duivels.

Niet eerder uitgegeven, een “must have “ . Het boek verschijnt in augustus 2020 , precies 100 jaar na datum. Op 2 september 1920 versloeg België in de finale van de Olympische Spelen Tsjecho-Slowakije met 2-0.

U kan ervoor kiezen om samen met uw bedrijf of product aanwezig te zijn in dit unieke werk over de grote successen van de Rode Duivels. Misschien heeft u wel een link met de Rode Duivels of met voetbal in het algemeen? Kortom wij bieden u de mogelijkheid om tegen sterke voorwaarden mee te participeren in dit boek.

Wat kunnen wij u voorstellen?

25 ex aan 30 euro per stuk  met quote en 1/4 pagina

50 ex aan 25 euro per stuk met quote en 1/2 pagina

100 ex aan 20 euro per stuk met quote en 1 tot 2 pagina's

 

Onze bedoeling is u de kans te bieden uw bedrijf/zaak voor te stellen aan de lezer, het biedt u ook meteen de mogelijkheid om het boek aan uw zakelijke contacten als relatiegeschenk aan te bieden.

Belangrijk: een deel van de opbrengst gaat integraal naar één van de goede doelen van de Belgische voetbalwereld.

 

 

Ontvangt u graag meer details? Contacteer dan vrijblijvend: Patrick Bollaert-0495/677.316 - pbollaert@telenet.be