E3 Saxo Bank Classic-La Gazetta dell 'E3

De organisatie van de E3 Saxo Bank Classic heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten en wil graag vooruitkijken naar een nieuw wielerhoogtepunt op vrijdag 25 maart 2022.

 

Sales and More- Patrick Bollaert zal in het organisatiepeloton één van de verzamelobjecten van deze E3 Saxo Bank Classic aan u  introduceren , namelijk ‘ La Gazzetta dell ‘ E3,zeg gerust de krant van onze koers waarvan we ieder jaar opnieuw merken dat dit door de liefhebbers zeer gekoesterd wordt , het is dan ook een krant met “ koersinhoud “ , over het peloton , de organisatie , leuke koersweetjes en …ruimte om uw bedrijf,merk of naam bekend te maken bij de lezers , wij zorgen ervoor dat u opvalt .

 

 

Heeft u interesse in de verschillende mogelijkheden om uw bedrijf aan dit wielerhoogtepunt - en meer in het bijzonder aan dit verzamelobject - te verbinden? Laat niet na  contact op te nemen voor een vrijblijvend info moment, volledig naar de normen van de geldende coronamaatregelen .U vindt onze gegevens op onze home pagina.