E3 Saxo Bank Classic-La Gazetta dell 'E3

De organisatie van de E3 Saxo Bank Classic heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten en wil graag vooruitkijken naar een nieuw wielerhoogtepunt op vrijdag 26 maart 2021.

Ondanks de meest bizarre tijd uit ons leven hebben we gewerkt aan verschillende scenario’s om de E3 Saxo Bank Classic in de meest gunstige en op dat moment toegelaten manier te laten plaatsvinden,kortom wij hebben er “goesting” in .

 

Naast een “nieuwe naam “ , de E3 Saxo Bank Classic heeft ook het parcours een paar nieuwigheden , een uitdaging voor de renners die de koers nog spannender zal maken,u kan het parcours virtueel reeds bekijken via deze link!

Een minder opvallende nieuwigheid is het feit dat ikzelf  als ‘ nieuweling ‘ in het organisatiepeloton één van de verzamelobjecten van deze E3 Saxo Bank Classic aan u mag introduceren , namelijk ‘ La Gazzetta dell ‘ E3,zeg gerust de krant van onze koers waarvan we ieder jaar opnieuw merken dat dit door de liefhebbers zeer gekoesterd wordt , het is dan ook een krant met “ koersinhoud “ , over het peloton , de organisatie , leuke koersweetjes en …ruimte om uw bedrijf,merk of naam bekend te maken bij de lezers , wij zorgen ervoor dat u opvalt .

 

 

Heeft u interesse in de verschillende mogelijkheden om uw bedrijf aan dit wielerhoogtepunt - en meer in het bijzonder aan dit verzamelobject - te verbinden? Laat niet na  contact op te nemen voor een vrijblijvend info moment, volledig naar de normen van de geldende coronamaatregelen .U vindt onze gegevens op onze home pagina.